Vinkkejä huulipunan käyttöön

Vinkkejä huulipunan käyttöön

Huulipunan tulisi korostaa huuliasi – ei tuoda esiin kuivuutta, halkeilua tai rohtumista. Seuraavassa kerromme 4 nopeaa kauneusvinkkiä, joilla saat kauneimman ja kestävimmän lopputuloksen lempihuulipunallasi ympäri vuoden:

1. Kuori huulet vähintään kerran tai kaksi viikossa pitääksesi ne pehmeinä ja hyvinvoivina.

Tämä vaihe poistaa kaiken kuolleen solukon huuliltasi. Voit tehdä kuorinnan helposti sekoittamalla yhtä suuret osat ruskeaa sokeria, vettä, suolaa ja hunajaa, ja käsittelemällä hellästi pyörivin liikkein huulten ihoa tällä seoksella.

2. Levitä kosteuden säilyttävää huulivoidetta ennen muita huulituotteita, niin huulesi säilyvät pehmeinä ja kosteutettuina.

Huulipuna saattaa korostaa jokaista rohtumaa ja halkeamaa, jos huulet ovat kuivat ja rohtuneet. Lisäsuojana kuivuutta vastaan on hyvä idea levittää kosteuttavaa huulivoidetta myös iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

3. Käytä huultenrajauskynää.

Aloita keskeltä ylähuulen kaaresta ja etene huulten ulkoreunoja kohti. Kun olet rajannut huulesi, käytä samaa kynää sivusuunnassa värin levittämiseen koko huulten alueelle. Tämä on tärkeä vaihe, sillä se antaa kestävän pohjan huulipunalle.

4. Levitä huulipuna.

Lopuksi on aika levittää huulipuna. Yksi hyvä vinkki on käyttää sivellintä sen sijaan että levittäisi punan suoraan puikosta. Näin puna levittyy paremmin ja pysyy pidempään. Ota huulipunaa puikosta siveltimeen, ja levitä huulillesi. Seuraavaksi ota pala kasvopaperia ja painele sillä huuliasi, jolloin väri kiinnittyy paremmin. Levitä sitten vielä toinen kerros huulipunaa.

Valmis!